Villa casa Morena/Appartement Moraira

Een appartement midden in het leven, of een villa om lekker te relaxen
Casa Morena

In het gezellige Moraira, aan de Costa Blanca, ligt ons gezellige vakantiehuis Casa Morena. Met een centrale en toch rustige ligging, is Casa Morena een prima locatie om te verblijven in het uiterst zonnige Spanje.

Appartement Moraira

Op zoek naar een ruim appartement voor maximaal vier personen, met groot zonnig balkon, centraal gelegen bij centrum en strand? Dan is appartement Moraira Centrum beslist iets voor u.

Over ons

Voor ons is en blijf Moraira een gezellige uitvalsbasis voor vakanties en weekenden weg. Even helemaal tot rust komen.
Een huis in Spanje… wie had dat kunnen denken?

In 2013 zijn wij via kennissen terecht gekomen in Moraira, aan de Costa Blanca. Wij hadden wel eens uitgesproken dat het ons prettig leek om een huis in een zonnig land te hebben, maar hadden het idee dat dit geen haalbare kaart zou zijn. Een gezin met vier kinderen, die allemaal hun eigen interesses hebben, vergt veel bij het zoeken naar een ideale plek. Toen wij echter Moraira leerden kennen, waren wij meer dan enthousiast.Een prachtige plek, subtropisch klimaat, geen overdaad aan disco’s, geen dronken jongelui in de straten, maar gewoon eerlijke gezelligheid. Veel terrasjes, leuke restaurants, mooie winkels en daarbij meerdere stranden die niet zo massaal zijn.

Laatste nieuws

Check hier de laatste nieuwtjes over Moraira en omgeving

Contacteer ons

Vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten!